Results 1 to 7 of 7

Thread: Style Issues On vBa Links Homepage

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    348

    Default Style Issues On vBa Links Homepage

    Help I have installed VBa Links on my site, and on the skin I'm using (from CompleteVB), I am having this issue...

    On the Main Links Page, it is not working correctly.

    http://www.talkleed.com/links/index.php

    However, on every other page (Browse Links, ShowLinks) it is working fine...

    http://www.talkleed.com/links/showlink.php?l=1

    I know this might also be a style thing, but any advice on what this could be? and what I should be looking for? Seems strange that the style would work fine on some pages, and not others? Like somethign was missing in the Links/index.php file???

    Any help out there?

    ONE OTHER ITEM

    I have my forums installed at the main level of my site.

    http://www.talkleed.com

    and the links here
    http://www.talkleed.com/links/

    And in my linksconfig file have it ending with public_html with no trailing back slash...
    Last edited by interfx; 05-22-2010 at 08:10 AM.
    InterFX
    <br><br>

    my Clients using VBa:
    ChristianMom.com | BrassReview.com | TrumpetForum.com

  2. #2
    Gone. vB is worthless now
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,695

    Default

    Try here for your image/style issues http://www.vbadvanced.com/forum/faq....trouble_images

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    348

    Default

    Images are ok, and style works fine on some show links pages, but not on the index.php page....
    InterFX
    <br><br>

    my Clients using VBa:
    ChristianMom.com | BrassReview.com | TrumpetForum.com

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    348

    Default

    Figured out one of the issues... In the ADV_LINKS template, this is missing

    {vb:raw headinclude_bottom}
    right before these lines of code...

    </head>
    <body>

    {vb:raw header}

    {vb:raw navbar}
    Why are the different title header blocks different? Again, it appears that the Links/index.php has different settings in the templates created....

    See here...

    http://www.talkleed.com/links/index.php



    Still working to find the rest...
    Last edited by interfx; 05-22-2010 at 11:34 AM.
    InterFX
    <br><br>

    my Clients using VBa:
    ChristianMom.com | BrassReview.com | TrumpetForum.com

  5. #5
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default

    It looks like the headinclude_bottom variable was left out of the 'ADV_LINKS' template, so I'll make sure that's updated with the next release.

    The title blocks are different because they use a different class (blockhead) than your forum home, and it looks like your custom style isn't very consistant with things. You'll see some of the same colors used on your faq page and others.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    348

    Default

    Thanks Brian...

    One question for you, on the links index page.

    http://www.talkleed.com/links/index.php

    What is the line of code that I have to use to make them all match the Links Statsics to match the Newest 5 Links, Random Links, and Header Category?

    When I looked the FAQ page, all of those section headers were the same color (assuming they all use the same reference)

    What do I change on your ADVLINKS template to make them all look the same?

    Thanks in advance -
    InterFX
    <br><br>

    my Clients using VBa:
    ChristianMom.com | BrassReview.com | TrumpetForum.com

  7. #7
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default

    That's controlled by your 'blockhead' class.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Style compatibility issues
    By Naoba in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 04-20-2010, 11:14 AM
  2. Style Issues
    By x626xBlack in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-19-2009, 09:10 AM
  3. Style Formatting Issues after upgrade to RC2
    By motowebmaster in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 5
    Last Post: 09-15-2007, 08:13 PM
  4. Homepage issues.
    By bassnutz in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 11-14-2006, 09:19 PM
  5. Style sheet CMPS Issues
    By BirdyMan in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2006, 11:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •