Results 1 to 2 of 2

Thread: Web thumbs not showing up in "new links" block on index

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    209

    Default Web thumbs not showing up in "new links" block on index

    I'm not sure if this was designed this way but it would be nice to see the web thumbnails in the new links block on the link index.


    thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Looks like I completely forgot to update the links/index.php file to add the thumbnail column for those queries. I've just updated that file in the download package here though, so if you'll download the files again and update that one on your server you should see the thumbnails afterward.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How do I remove the "Last Reply" column from my Links Index pages?
    By NashChristian in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 5
    Last Post: 11-17-2007, 02:22 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 10-18-2006, 03:31 PM
  3. "Links of Interest" Block
    By Polo in forum Chit Chat
    Replies: 10
    Last Post: 02-28-2005, 09:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •