Results 1 to 6 of 6

Thread: BB Code Modules Have Extra Padding

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13

    Default BB Code Modules Have Extra Padding

    Hi,
    I've upgraded my cmps to 4.0.1 and my columns seem to have changed size. I checked the main settings and also the page settings and they're both set to what I had previously.. but even if I change them, it seems to make no difference to the main page?

    Page is www.xfalcon.com

    I have the left set to 180px, right set to 200px.. but this is clearly not the case...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13

    Default

    I've figured out this is to do with padding within some of my modules.. I upgraded to vb 4.0.4 and VBA 4.0.1 at the same time.. not sure which one changed the settings and where I should look... keep looking huh!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13

    Default

    Something is putting a 5px padding at the top, and 20px padding along the left, right and bottom of any images I have in custom modules.. any ideas?
    Last edited by lowfd; 06-30-2010 at 03:25 AM.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13

    Default

    I've resorted to changing all of my custom modules to be PHP files rather than bb/html code. As this gets rid of the padding all together it seems......
    Last edited by lowfd; 07-02-2010 at 11:44 AM.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Thank you for pointing this out. There was a change made in 4.0.1 to wrap some additional tags around BB code modules so lists and other elements would appear correctly, but apparently these are adding a larger margin. If you will look in your 'adv_portal_module_wrapper' template for this code:
    Code:
    <div class="bbcode_container">
    And replace with this:
    Code:
    <div class="blockrow bbcode_container" style="margin: 0;">
    Then that should take care of the issue.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    13

    Default

    Thanks mate. All of mine are PHP files now so I can't really tell if there is any difference. I'll try make a new module and see if it's OK.
    EDIT: All good!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vbadvanced 4.0.2 = No extra modules, only default
    By bouncer222 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 02-26-2010, 09:50 AM
  2. Unwanted extra vertical spacing between modules
    By Spinball in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 5
    Last Post: 05-22-2008, 05:28 PM
  3. Spacing and Padding
    By taydu in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-2007, 12:47 AM
  4. module padding
    By mattselley in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-2007, 12:32 PM
  5. What extra code
    By funkie in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2006, 02:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •