Results 1 to 3 of 3

Thread: Attachment issue

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Georgia
    Posts
    146

    Default Attachment issue

    All my thumbnails are showing in one long vertical line down the page. How do I change it to show horizontally?

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,463

    Default

    Sounds like the bug reported here:
    http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=40764
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Georgia
    Posts
    146

    Default

    oops, yep already fixed it after finding that, I should have posted that I found it already. Sorry

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Attachment management issue
    By Macrosill in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 01-06-2010, 08:14 AM
  2. Attachment moderation issue
    By tfw2005 in forum Bugs From 1.0.3
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2008, 10:47 AM
  3. Having a weird attachment issue.
    By tfw2005 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2008, 09:38 AM
  4. News Image Attachment Issue
    By marsneedswomen in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 11
    Last Post: 03-03-2006, 03:24 PM
  5. attachment issue
    By jaffa in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 10-25-2005, 12:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •