Results 1 to 7 of 7

Thread: IE7 users can't see entries

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    296

    Default IE7 users can't see entries

    It has been reported on my site that some users who use IE7 can't see the content of an entry in Dynamics. They can see everything including posted replies, entry titles, the grey bar menu of Options and rating that is across above the entry but not the entry itself.

    As a test I copied my Admin permissions across to registered users to test with some users and to see if it was a permissions issue but they still couldn't see the entry. I am using IE8 and Firefox so it works for me both as Admin and as a Registered User so I can only narrow it down to IE7 - I have the latest Dynamics and vb 4.0.5

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    I've checked things locally, but can't seem to reproduce it. Can you link me to one of the articles your members have reported?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    296

    Default

    Thanks Brian
    It seems to be all the entries in all my Dynamics installs...primary and secondary on my site. Link to one is:
    http://www.recreationalflying.net/cl.../savannah-274/

    Another user has just posted in my forums saying:
    In the Classified's, only the header of each item appears when I try to open them. And when I go to the forums, the first lot atthe top of the page look ok. But the rest have their titles start behind the icon on the left and the first few characters of the title can't be seen.

    so it seems wide spread with users...no templates or files have been changed...you should still have my site login details from Support Ticket ID 9532

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Ahhh... It's weird that the issue isn't happening for me locally, but I see it there. An update should be released today to fix some other issues and the fix for this will be included then.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    296

    Default

    How is the update going Brian?

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    296

    Default

    Thanks Brian.

    With all the issues I have had I decided to export the data from the tables and uninstall all instances of Dynamics and start again.

    I made sure that the db, Languages, Plugins etc were all clean of anything to do with Dynamics.

    I installed the Primary Instance and all went ok...no problems.

    Went to install 1st Secondary Instance (a Classifieds section) and received this in the install procedure:
    Attachment 5962

    I knew what each field was by experience anyway so I continued.

    After installation I found the "Template Grouping" Plugin is not correct as I see this in my Styles and Templates:
    Attachment 5963

    The Instance is "classifi" and the name of the instance is "Classifieds".

    I have 3 more Secondary Instances to go but I assume they will be the same result.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Force users to subscribe to their entries
    By dismas in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2008, 05:54 PM
  2. Online Users doesnt display users
    By ChaosLlama in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2007, 04:39 PM
  3. Submit Entries on behalf of other users
    By Kaelon in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-2007, 06:30 PM
  4. Tracking users through Currnetly Active Users
    By sapper6fd in forum Module & Modification Discussion & Requests
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-2006, 07:54 PM
  5. Online Users does not show "hidden users"
    By eclectica in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2005, 07:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •