Results 1 to 6 of 6

Thread: Its been awhile..

  1. #1
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default Its been awhile..

    I just recently setup a new forum with vb 3.8.5 and cmps v3.2.2. I have been out of it for a yr or so and feel like a total n00b again.

    I have a couple questions.

    1. I either moved ( no cant find where that option is ) or deactivated the modules on the right yet there is still a column on the right side. I want the center column to spam all the way to the right.
    2. How do I "turn on" the tag cloud module? It says it is active but doesnt display
    Last edited by mholtum; 10-07-2010 at 10:30 PM.

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default

    1). Admin CP => vBa CMPS => Edit Pages => {select page}. Once there you should see the 'Active Modules' section. Just make sure there are no modules active in the right column and it should disappear on the front-end.

    2). As long as the popular tags module is enabled and you have some threads in your forum that have tags then it should show up.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  3. #3
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default

    Thanks, I will look at that..

    I was kinda thinking maybe it was because I didnt have tags attached to the posts yet. thanks

  4. #4
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default

    The module is active and I just created a new thread and it is tagged. Nothing. I figure I am just missing something here.

  5. #5
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default

    Which site is it that you're having the issue on?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  6. #6
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default

    I installed an auto thread tagger and it kicked in.. No worries now. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New to vB but have been curious for awhile...
    By SP_JRTeK in forum Chit Chat
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2008, 02:51 AM
  2. Its been awhile, am I missing something?
    By mholtum in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 06-09-2008, 06:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •