Results 1 to 1 of 1

Thread: Dyna navbar missing

  1. #1
    Senior Member neverstop's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    209

    Default Dyna navbar missing

    Hi,

    I installed dynamics last night and the first thing i noticed was the dyna navbar is missing. Any idea why?

    EDIT: Nevermind I had it turned off in the admincp settings
    Last edited by neverstop; 11-26-2010 at 04:03 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. navbar missing from my CMPS page
    By gonumber6 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 12
    Last Post: 12-02-2011, 07:34 PM
  2. Entire Navbar & Banner Missing
    By Toups in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 08-18-2008, 07:10 PM
  3. Navbar missing
    By ricktas in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 12-02-2007, 02:33 PM
  4. forums/home link missing in navbar
    By giza in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2006, 02:40 AM
  5. images missing, navbar problem and login
    By foxfirediego in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 04-25-2006, 04:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •