Results 1 to 1 of 1

Thread: Text encoding problem in search results

  1. #1

    Default Text encoding problem in search results

    Hello,

    When I use search to find links by user name, I get breaked letters (in fields: link name + description + TAGS).
    Breaked letters are only Multibyte language. English is O.K.
    The problem happens only when using the search function with only user name.
    The letters look all right when browsing normaly through categories or in home page.

    Link directory2.0 is O.K.
    This problem happens only 3.1, 3.2, 3.3.

    Please help...
    Last edited by nostalgia; 01-30-2011 at 10:57 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No Results Showing up in search.php
    By argon in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 03-02-2009, 10:14 AM
  2. search results being highlighted
    By connectr in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-2009, 12:15 PM
  3. Text encoding problem in search results
    By luck11 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 9
    Last Post: 12-26-2008, 03:10 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-17-2008, 12:45 PM
  5. Sending Search Results
    By Magnum164 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 12-02-2007, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •