Results 1 to 2 of 2

Thread: Custom pages displaying not found

  1. #1

    Default Custom pages displaying not found

    It worked at first. Any ideas whats causing it? Here is whats displayed


    Not Found

    The requested URL /cmps_index.php was not found on this server.

    the cmps_index runs out of the root of the website and the rest resides in /forum


    I am not sure what I am missing here. Like I said it was working than it just stopped.

  2. #2

    Default

    Sorry Finally Found it
    http://www.vbadvanced.com/forum/show...+-found+server.

    Fix
    Admin CP => vBa CMPS => Default Settings => Main Options => CMPS URL

    Make sure you have that option set to '/index.php'.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Custom Pages are displaying as the CMS homepage
    By idslamyou in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 07-16-2010, 11:11 PM
  2. Out of Date Custom Templates Found
    By Streets in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-2010, 08:38 AM
  3. Style not displaying on integrated pages
    By cornishman in forum Bugs From v4.0.0 Beta 1
    Replies: 12
    Last Post: 01-20-2010, 05:32 PM
  4. Custom field not displaying
    By kirkus-tat in forum Bugs From 1.0 RC2
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2007, 11:24 AM
  5. Custom module not displaying
    By jasbell in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-2007, 12:12 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •