Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Can no delete entries moderate.php location.

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    122

    Default Can no delete entries moderate.php location.

    I'm getting various url structure issues but I think once one is fixed they all will be...

    When you try to delete an entry it comes up with the proper url structure for moderate.php ie www.mysite.com/forum/links/moderate.php and it brings up the do you wish to soft or perm delete.

    I've selected perm delete and click on submit then we get a file not found on server problem and I've noticed it is now looking for the file in completely the wrong link/directory : www.mysite.com/moderate.php

    I have tried it with spider friendly users enabled and disabled and with vbseo disabled and it still does it!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    122

    Default

    I've tried copying moderate.php to the root directory and I just get a blank screen and still no deletion of entries.

    url is correct in config.php too

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    122

    Default

    dump?!!

    Where's the official support gone?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    16

    Default

    I also have this problem as well. I really need to fix this ASAP any ideas?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    This is yet another issue introduced by vBulletin with the release of v4.1.4. A new version of vBa Links is in the works and will be released as soon as it is ready.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9

    Default

    I also have this issue.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    122

    Default

    Well this problem is STILL in your new 4.2.3 version

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Did you run the "Upgrade" option from the admincp/vbalinks_install.php file after uploading the v4.2.3 files?? Have you customized any of your vBa Links templates?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  9. #9
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    16

    Default

    I also have this issue still after upgrade to 4.2.3. I did run the admincp upgrader too.

    And the only other issue I have is the RSS links are screwed up they are double links. I can send you a link if you would like.
    Thanks for your time,
    Andy

  10. #10
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    122

    Default

    yep ran the upgrader too after uploading all the files.

  11. #11
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    I'm not sure what might still be causing an issue, but if one of you would like to submit a support ticket via the Members' Area then I'll be glad to take a look at things for you.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  12. #12
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9

    Default

    I know the reason why:

    <meta id="e_vb_meta_bburl" name="vb_meta_bburl" content="http://www.mydomain.vn" /> <base href="/" />
    This value is wrong, it should be http://www.mydomain.vn/links and /links
    Anh your links are in "showlinks.php", "moderate.php",.. style. These are relative links, they will be wrong. They should be in absolute links.


    Please fix it.
    Thank you.
    Last edited by dihuta; 07-19-2011 at 12:45 AM.

  13. #13
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    9

    Default

    Is there any quick fix, Brian?
    I can not delete or edit any link now.

    Thanks.

  14. #14
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    16

    Default

    Hey I submitted a ticket a couple of days ago, just like you asked above. I am yet to hear from anybody. I don't mind waiting but please let me know when you might be able to help.
    Thanks,
    Andy

  15. #15
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    122

    Default

    This is just silly, what happens if a spammers adds a pornsite to our links directory and we can not remove it???

    Please fix ASAP.

  16. #16
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    250

    Default

    You are still able to delete entries in the database.

  17. #17
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    122

    Default

    not if you're a novice ramses!

  18. #18
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    250

    Default

    Ok, most people have access to phpmyadmin go to there and choose your database where your link directory is in (set in config.php).
    Look for the table adv_links, click on show and all links are listed.
    There you can edit or delete links.
    I'm sure Brian is working hard on the issues and will be back soon.

  19. #19
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    There's no need for phpMyAdmin. The only place this is a problem is on the "Edit Link" page. You can also use the inline moderation tools, or when viewing a link you can simply click the "Admin Options" menu near the top-right and select "Delete Link" from there.

    Or to correct the issue on the "Edit Link" page, you will need to look in your links/addlink.php file for this code:
    PHP Code:
                $templater vB_Template::create('adv_links_deletebit');
                
    $templater->register('link'$link);
                
    $deleteoption $templater->render(); 
    And replace it with this:
    PHP Code:
                $templater vB_Template::create('adv_links_deletebit');
                
    $templater->register('link'$link);
                
    $templater->register('vba_options'$vba_options);
                
    $deleteoption $templater->render(); 
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  20. #20
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    250

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    There's no need for phpMyAdmin.
    Sure, if there's a fix available there is no need for it. But without a fix and if it is urgent to delete something it can be a way.
    B.t.w. your fix doesn't work for deleting comments.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. moderate link is gone
    By tattooz in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 09-03-2010, 10:22 AM
  2. moderate before live??
    By Bergler in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-2009, 09:42 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 06-02-2008, 12:53 PM
  4. Quick Moderate
    By BlackNova in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2005, 07:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •