Results 1 to 2 of 2

Thread: Add favorites not working at "Expanded Entrybit Template"

  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Copenhagen
    Posts
    741

    Default Add favorites not working at "Expanded Entrybit Template"

    "Add favorites" at the "Expanded Entrybit Template" exported to CMPS go to "site#", so nothing happens when clicking add to favorites.

    Example can be seen at the bottom modules in the center column
    www.europanet.dk

  2. #2
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Copenhagen
    Posts
    741

    Default

    You cannot see when not logged in, so I have added an attachment, in the left corner you can see the wrong URL when you hover "add to favorites"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "Initialize Forum Permissions" on a template module?
    By ButtKrust in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2009, 03:38 PM
  2. Expanded Entrybit Template Edit Button & Category Icons
    By Shon in forum Bugs From 1.0 RC1
    Replies: 3
    Last Post: 08-14-2007, 02:12 PM
  3. Testing "My Favorites" CMPS / Links module
    By cheesegrits in forum Modifications
    Replies: 21
    Last Post: 10-19-2006, 11:09 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 07-12-2006, 08:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •