Results 1 to 4 of 4

Thread: Just moved host, blogs not working.

  1. #1

    Default Just moved host, blogs not working.

    Hi Brian!

    Some background info: Rest of my site works perfectly after the move, which was basically copy all ftp files from old server and copy DB and put files in new server and make a new DB.

    When pple go to any blog on my site they see this error message.


    Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /srv/www/xxx/public_html/blogs/dyna_global.php on line 17

    Warning: require_once(./includes/vba_dyna_include_prefix.php): failed to open stream: No such file or directory in /srv/www/xxx/public_html/blogs/dyna_global.php on line 19

    Fatal error: require_once(): Failed opening required './includes/vba_dyna_include_prefix.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /srv/www/xxx/public_html/blogs/dyna_global.php on line 19





    The blog section is still working perfectly on the old host and i copied all the files correctly (i just double checked) so i think its a server path config thing i have to enter somewhere but its not under settings, i only see the full path for attachements there and its working fine.

    This is what line 17-20 looks like in dyna_global.php

    PHP Code:
    chdir($forumpath);

    require_once(
    './includes/vba_dyna_include_prefix.php');
    require_once(
    './global.php'); 
    Please help! What do I have to do?
    Last edited by cowcowcow; 11-21-2011 at 01:15 AM.

  2. #2

    Default

    bump, please help i really have no idea. where do i configure the settings!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Copenhagen
    Posts
    741

    Default

    I searched this forum for "dyna_global.php on line 17" and it seems the question have been asked several times before, fx here:

    http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=43969

    Maybe the discussions in the other threads the search suggests can help you.

  4. #4

    Default

    ty so much for that man.

    turns out i just needed to reconfigure (didnt know dynamics had a config file as i only used it once when installing then forgot about it)

    for everyone else who happens to search for this just edit this

    Open your /dynamics/dyna_config.php.new file that came with the download package and find:
    $forumpath = '';
    Add the full path to your forum on your server between the '' marks here.

    Save the file as dyna_config.php (removing the '.new' part from the end).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. navbar moved to header template - now links not working on vBa?
    By glennybee in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2008, 04:53 PM
  2. moved to a new server, stopped working
    By aviv_e in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2007, 05:28 PM
  3. vbadvanced CMPS suddenly not working... bad host?
    By hereyago in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2007, 11:22 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 05-15-2006, 01:15 AM
  5. Moved to new host, serious problem
    By Primeval in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-2005, 06:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •