Results 1 to 4 of 4

Thread: Deprecated error after php upgrade on server

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12

    Default Deprecated error after php upgrade on server

    My server just got upgraded on php to the latest one and I got the following error when entering dynamics area, example here :


    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 60

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 112

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 116

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 124

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 135

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 139

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 147

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 216

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/init.php on line 394

    Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/eugenol/public_html/forum/includes/class_core.php on line 2552
    I have also character replacement error ( I knew that was showing ok now it appears garble with new characters) You can see in link above.

    Unfortunately I have this error also on forum when giving thanks, nominating threads ...
    Any idea on what can be done?

    Should I use this suggestion from Brian

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12

    Default

    Update, I have tried with init.php and class_core.php form latest pack (3.8.7 PL2) and it gave same error just lines where little bit different. I will upgrade later on from 3.8.5 currently to latest version but it would be helpful to have some suggestions.

    Brian suggestion didn't work (to get rid of errors).

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    I'm not seeing any errors at the link you posted, so I'm assuming you were able to figure out the problem?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12

    Default

    The host probably (due to pressure of other clients) roll back to previous version of php. I am on a shared server.
    It was kind stupid to update to php 5.3.8 that deprecate allot of things.

    I don't mind annymore because I am really advance in moving to a nginx VPS server with more power and full control of what is installed to a different hosting.

    Errors where there. Image Magick stop working too. So just a warning for those who have a hosting planning to upgrade to php 5.3.8 it might get messy.

    Thanks for response btw

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Deprecated error with PHP 5.3.0
    By gowri in forum Bugs & Issues From v2.0.0 RC1
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2010, 05:10 AM
  2. Deprecated Warning
    By Icemann3000 in forum Bugs From v4.0.0 Beta 2
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2010, 02:19 PM
  3. Deprecated error with PHP 5.3.0
    By Coen Jeukens in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 03-02-2010, 08:05 PM
  4. 500 Server Error: A misconfiguration on the server caused a hiccup.
    By rodentx in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2007, 06:22 PM
  5. Server Move and Upgrade to 3.6 Path Wrong?
    By Wordplay in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 11
    Last Post: 07-24-2006, 03:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •