Results 1 to 2 of 2

Thread: Navbar link

  1. #1

    Default Navbar link

    On my CMPS I added a home button using the “add navbar link” in the admincp and it changes the last button on my navbar (videos) to display as a link without the button formatting. I have attached a before and after screenshot of the problem. It only displays this way on the CMPS, and displays correctly on the forum page and the videos page. Any thoughts on what would cause this? What can I do to fix it?
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Default

    I found the solution to my problem here http://www.vbadvanced.com/forum/showthread.php?t=43793

    I have vbtube installed and it was apparently causing a conflict in the var name.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Navbar to be used as a link:
    By Chat in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2010, 07:44 PM
  2. No NAVBAR link
    By 1QuicksSI in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2009, 05:00 PM
  3. how to add link and gallery and forum link in navbar
    By ang2el in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2006, 10:20 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-23-2005, 10:41 PM
  5. No link on Navbar to LD
    By deb0 in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 11-02-2004, 12:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •