Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem re-uploading modules

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    15

    Default Problem re-uploading modules

    When re-upload or uninstall to reinstall the same module always appears that it's a invalid module so I can not reinstall it again.

    Any suggestion? thanks.

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default

    Are you uploading the module files from within the "Extras (do not upload)/modules" folder of the CMPS download package?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error uploading CMPS modules into Dynamics 1.2.0
    By Skylord in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 06-16-2009, 04:13 PM
  2. problem with uploading attachments in Dynamics
    By larina in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2008, 03:34 PM
  3. uploading ?
    By Lunatic in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2007, 02:00 PM
  4. Problems uploading modules on an IIS6 Windows 2003 server
    By Fusion.nl in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 18
    Last Post: 06-01-2006, 03:59 PM
  5. problem uploading modules
    By jonnyquest in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 5
    Last Post: 03-21-2006, 02:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •