Results 1 to 2 of 2

Thread: New Installation Problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    7

    Default New Installation Problems

    I just did a new installation of VB and VB Links. When I try to access the links directory, I get the following error:

    Warning: chdir() [function.chdir]: No such file or directory (errno 2) in /hermes/waloraweb018/b1333/moo.mcnell/map/vbtest/links/links_global.php on line 38

    Warning: require_once(./includes/vba_links_functions.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /hermes/waloraweb018/b1333/moo.mcnell/map/vbtest/links/links_global.php on line 40

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required './includes/vba_links_functions.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php-5.2.12/lib/php') in /hermes/waloraweb018/b1333/moo.mcnell/map/vbtest/links/links_global.php on line 40

    My hosting provider tells me that my document root is /home/users/web/b1333/moo.mcnell

    I have my web folder configured for this path:

    /home/users/web/b1333/moo.mcnell/map/vbtest/links/images/web

    and the configuration page seems to be able to find it. Same with the banners folder.

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default

    Try this for your forum path in the links_config.php file:
    Code:
    $forumpath = '../vbtest';
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems After Installation
    By RobAC in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2011, 12:33 PM
  2. Installation problems
    By Morrus in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-10-2008, 10:05 AM
  3. Installation problems
    By marvinmtz in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2008, 10:34 AM
  4. Installation Problems
    By shadow0792 in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 05-23-2006, 05:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •