Results 1 to 5 of 5

Thread: link in damn navbar tab is broken!

  1. #1
    In The Deepest Darkness
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    N/a
    Posts
    19

    Angry link in damn navbar tab is broken!

    Hey guys the link in my new navbar tab I created using vba cmps is broken, what I mean but broken is this, can someone tell me what I did wrong and tell me how I could fix it? Thank you!^ ^

  2. #2

    Default

    I'm having a similar problem, the tab is bringing you to a part of the index.php page, which isn't what you have set up. Hopefully someone can shine some light on this.

  3. #3
    In The Deepest Darkness
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    N/a
    Posts
    19

    Default

    yes that's what its doing to me only the page is totally white/blank. and yes hopefully.^ ^

  4. #4
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,465

    Default

    http://www.justpushtoplay.net/cmps_index.php is returning a 500 Internal Server error, so it looks like you did not finish installing the software properly. I'd suggest checking your forum path in your cmps_index.php file.

    http://www.vbadvanced.com/forum/faq....uble_forumpath
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  5. #5
    In The Deepest Darkness
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    N/a
    Posts
    19

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    http://www.justpushtoplay.net/cmps_index.php is returning a 500 Internal Server error, so it looks like you did not finish installing the software properly. I'd suggest checking your forum path in your cmps_index.php file.

    http://www.vbadvanced.com/forum/faq....uble_forumpath
    kk well I don't know why your getting a internal sever error because I'm not, and kk will do ty.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I broke vBA with a setting...damn!
    By alicat in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 12-13-2005, 01:14 PM
  2. Damn! =(
    By rbl in forum Chit Chat
    Replies: 2
    Last Post: 01-19-2005, 10:42 AM
  3. Links in Navbar broken?
    By thorzzzten in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 9
    Last Post: 09-23-2004, 09:04 AM
  4. How Can I Fix a Broken Link in my Navbar?
    By romeshomey in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2004, 03:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •