Results 1 to 5 of 5

Thread: vb and coppermine gallery. How to use vba?

  1. #1

    Default vb and coppermine gallery. How to use vba?

    hi. I have a vb forum and a coppermine gallery on my site.

    What is the best way to use vba so that the header of my vb forums becomes also that of my coppermine gallery?

    I tried to create a page for php file but that failed.

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,460

    Default

    I'm sorry, but I don't think it's going to be easy to integrate the CMPS with coppermine.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    I'm sorry, but I don't think it's going to be easy to integrate the CMPS with coppermine.
    mmmmmm. OK. Can you help me include vb's header into a simple php page?

    I tried, got a blank page.

  4. #4
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,460

    Default

    Sorry, but we can only provide support for our own products here and something like that would fall outside of our realm of support. I'd recommend checking somewhere like vbulletin.org.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    Quote Originally Posted by SwissChocolate View Post
    mmmmmm. OK. Can you help me include vb's header into a simple php page?

    I tried, got a blank page.
    There is not an easy way of doing this. You would be better off creating a custom header and including it in vBulletin vs the other way around.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Coppermine
    By dklassen in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2008, 09:41 AM
  2. Coppermine module and VB 3.6.8+
    By Glenshadow in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 02-26-2008, 12:49 AM
  3. vBadvanced and Coppermine
    By rpainter in forum Module & Modification Discussion & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 12-02-2007, 09:15 PM
  4. Another Coppermine Question
    By Cash4Cookies in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 2
    Last Post: 07-07-2004, 12:29 PM
  5. Coppermine
    By 03GTFL in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2004, 06:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •