Results 1 to 2 of 2

Thread: Search Box in NavTab

  1. #1

    Default Search Box in NavTab

    Is it possible to have Search Box in NaVTab to search Links Directory?

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,460

    Default

    I'm sure that would be possible with some custom coding, but there is nothing that will add a search box by default.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How Do I Change Directory Of Homepage NavTab
    By Hero26 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2011, 12:42 PM
  2. homepage navtab selected when on forums
    By caedmon in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 02-28-2011, 01:01 PM
  3. How to set an own navtab
    By jonlar in forum Troubleshooting, Problems, Questions
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2011, 10:52 AM
  4. NavTab button problem
    By stormzone in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 10-04-2010, 01:01 PM
  5. How do I Add a Drop-Down Menu to my Links Directory NavTab?
    By NashChristian in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2010, 06:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •