Results 1 to 7 of 7

Thread: no CMPS page after update

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25

    Default no CMPS page after update

    I updated my Vbulletin to version 4.1.12 and now I can get to my cmps page and I'm a noob and not sure how to fix it?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25

    Default

    Here is what the host said hope this info helps you help me lol

    The reason for this issue to occur is that there is a 301 redirection via .htaccess file set which points to http://www.blackops-squad.com/forums/. The forum script does not seem to work properly according to my investigation and I will strongly advice you to check this issue from your end.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    You need to remove the redirect from your .htaccess file

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25

    Default

    Sorry I am a noob how do I do that?

    And thanks for your help

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    You will need to use a FTP Program or if your webhost has some sort of Control Panel
    Enable the viewing of hiddden files (dot files)
    Find your .htaccess file (should be in the root of your public folder)
    edit it, and remove anything which has a redirection in it

    Check out this link for some additional information - http://www.webconfs.com/how-to-redirect-a-webpage.php

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25

    Default

    I still can't get it to work even after changing the htaccess file

    Invalid Redirect URL (http://blackops-squad.com/forums/index.php)

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    Quote Originally Posted by maxjay View Post
    I still can't get it to work even after changing the htaccess file

    Invalid Redirect URL (http://blackops-squad.com/forums/index.php)
    The page is working now.

    You get that when you log in? That is a vB issue, see here - https://www.vbulletin.com/forum/show...-After-Upgrade

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CMPS-Problems since Update (4.1.4)
    By ETCC|Lykaner in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 29
    Last Post: 07-31-2011, 04:17 AM
  2. update to vb 3.7 and cmps 3.0 no display
    By mcavazos in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 07-08-2008, 04:24 PM
  3. Update from free cmps ??
    By margaritis in forum Pre-Sale Questions
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-2008, 10:38 AM
  4. Forum update with CMPS?
    By NeonG in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2006, 06:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •