Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: CMPS Blank Page Mobile Style

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3

    Default CMPS Blank Page Mobile Style

    Hello, i have upgraded to vb4.1.12 and i am using cmps version 4.2.0 when i use the mobile style, i am getting a blank page at my portal. Can someone help?

    Edited: Also, i saw that at mobile style templates, vba cmps templates doesn't exists....
    Last edited by slipkot; 04-20-2012 at 11:47 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11

    Default

    This seems to be a universal issue as it's affecting my forum too, and vbulletin say it's a vbadvanced issue.

    Is vbadvanced no longer being supported?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    CMPS is still fully supported. The mobile style for vB was added recently, and if you had CMPS installed prior to upgrading to the version of vB which has that style, then it will not have the CMPS templates in it. You will need to run the CMPS installer and have it reinstall the templates

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    3

    Default

    I tried to re-install all the templates as you said through the install script but they don't get installed at mobile style. I found a temporary solution. I created a template at mobile style with name "adv_portal" and as template code i wrote a html re-direct to my forum directory.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Copenhagen
    Posts
    741

    Default

    Quote Originally Posted by Dragonsys View Post
    CMPS is still fully supported. The mobile style for vB was added recently, and if you had CMPS installed prior to upgrading to the version of vB which has that style, then it will not have the CMPS templates in it. You will need to run the CMPS installer and have it reinstall the templates
    Added to CMPS also?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    Hmm, I just checked out one of my sites, which was a fresh 4.1.11 & CMPS 4.2.0 install and the CMPS templates are missing from the mobile styles on there as well.

    Looks like the CMPS installer does not add to the mobile styles.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Copenhagen
    Posts
    741

    Default

    I have never seen any announcement that cmps supports the mobile style.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    Quote Originally Posted by HenrikHansen View Post
    I have never seen any announcement that cmps supports the mobile style.
    That is what it look slike
    CMPS is not currently supporting the new Mobile Styles which have been added to vBulletin

  9. #9
    Senior Member ibaker's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    296

    Default

    Is there any solution to this yet?

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Default

    I look for any solution, too. It would work, if it possible to disable the plugin for mobile style.

  11. #11

    Default

    Having this problem as well, only with 4.2. Another one of my forums still runs the 4.1 version of the cmps and the mobile style isnt affected at all.

  12. #12

    Default

    I guess it is probably the integration that is causing the problem, since this is the only site I am using the integration.

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    140

    Default

    Definitely the CMPS...just noticed this on my forum as well. Gonna go with the template suggestion above till a fix is implemented.

    Dragonsys, do you know if there has been a ticket/support thread created for this yet, so that it could be addressed? Or is it just here in this forum?

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    140

    Default

    Okay, so heres a step by step.
    -AdminCP->Styles and Templates->Style Manager
    -On dropdown for mobile style(s) in question, click Add New Template
    -Name: adv_portal
    -Code:
    Code:
    {vb:stylevar htmldoctype}
    <head>
    <meta http-equiv="REFRESH" content="0;url=http://mysite.com/forums/forum.php">
    </head>

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    152

    Default

    This isn't working for me. The mobile style just spins... the forum page never loads. If I disable the CMPS, it works fine.

  16. #16

    Default

    Any solution to this? What TeknoSounds posted works if the user goes to the mobile style. If if they simply browse to your homepage where the CMPS is, that solution won't work.

    Anyone have any further ideas? Thanks.

  17. #17
    Member too_cool_3's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    t.dot b.dot
    Posts
    32

    Default

    I am having the same problems. It would be nice if either vBulletin or vBadvanced stepped up to resleve this and find a proper solution....

    I enabled the default mobile style in vB 4.2 today and set it as default for mobile browsers in AdminCP.

    I am using vBadvanced for the main page. When using a mobile device to browse to my url (tbmotoring.com) the page shows up blank... If I type in tbmotoring.com/index.php it still shows a blank page. If I type tbmotoring.com/forum.php the mobile style shows up just fine. How can I make it so when users browse to my main page on a mobile device (tbmotoring.com) my vBadvanced CMS home page shows up and when browsing the forums the vB default mobile style is used?
    TBMOTORING - Thunder Bay Automotive Enthusiast Club
    http://tbmotoring.com

  18. #18
    Member too_cool_3's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    t.dot b.dot
    Posts
    32

    Default

    There is no official fix yet but you can find a temporary solution in this thread Solution for CMPS Blank Page Mobile Style.
    TBMOTORING - Thunder Bay Automotive Enthusiast Club
    http://tbmotoring.com

  19. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    7

    Default

    I get the grid menu but when I click on Forum or other link nothing happends. I get stuck at the grid menu.

  20. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    CMPS does not officially support Mobile Styles
    I corrected this on my site by putting a browser detection script in from of the forums. If a mobile browser you get sent to the forums, if a non-mobile browser you get sent to CMPS.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VB 4.1.11 Mobile Style
    By creativepart in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2012, 05:04 PM
  2. vBulletin Mobile style.
    By thecore762 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2011, 02:58 PM
  3. mobile style for vbadynamic
    By deathemperor in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 06-15-2011, 07:20 AM
  4. How to kep CMPS off mobile style?
    By creativepart in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 3
    Last Post: 07-12-2010, 05:42 PM
  5. Mobile Style + vBadvanced?
    By grc in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 05-05-2010, 09:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •