Results 1 to 4 of 4

Thread: Plain CSS style when cmps_index.php is moved outside Vb folder

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Question Plain CSS style when cmps_index.php is moved outside Vb folder

    Hi guys,
    Running VB v4.1.12 Patch Level 1.
    Running VBA v4.2.0

    When installing the CMS to my forums folder it works fine.

    For example the template works here:
    http://example.net/forums/cmps_index.php

    But this does not:
    http://example.net/cmps_index.php

    I copied the same file over, and changed forumpath to /home/my-login-name/example.net/forums'.

    I changed the setting in VBa Admin panel "The full URL to the CMPS file." to /cmps_index.php. This does not help. The require_once lines are working it seems because there's no errors and the portal displays.

    Any ideas?


    EDIT
    ---
    More info:

    I looked at the source and saw that the forums/ subfolder is not added to the line that calls for the style sheet:
    Code:
    http://example.net/css.php?styleid=45&langid=1&d=1337576397&td=ltr&sheet=bbcode.css,editor.css,popupmenu.css,reset-fonts.css,vbulletin.css,vbulletin-chrome.css,vbulletin-formcontrols.css,
    When viewing the file sheet before /css.php did not exist, I copied it over and now I see this instead. I'll continue investigating.
    Last edited by deMonkey; 05-22-2012 at 12:04 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Default

    I found the answer to this, pretty obvious but somehow I had missed it.

    Under Admin CP, Options, Site Name / URL / Contact Details
    Always use Forum URL as Base Path
    If this is set to 'Yes' the Forum URL will always be used for links instead of the current URL. This ensures that links are consistent but may not be desirable if you use multiple domains or a mix of http and https.

    If the URLs for the different vBulletin components are set below, this option must be set to yes.
    I had this set to No still. Turned it back to Yes and it's fine.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Default

    I realized that IE (7 or 8.x) still does not work for the same problem. It's accessing a relative URL for the stylesheet instead of the absolute URL defined by the admin CP etc. Probably not VBA's fault but the problem arrives when you move VBA's CMPS index outside the forums folder.

    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="clientscript/vbulletin_css/style00045l/popupmenu-ie.css?d=1337710261" />
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="clientscript/vbulletin_css/style00045l/vbulletin-ie.css?d=1337710261" />
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="clientscript/vbulletin_css/style00045l/vbulletin-chrome-ie.css?d=1337710261" />
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="clientscript/vbulletin_css/style00045l/vbulletin-formcontrols-ie.css?d=1337710261" />
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="clientscript/vbulletin_css/style00045l/editor-ie.css?d=1337710261" />
    	<![endif]--><meta http-equiv="a"/>
    notice the href= does not say /forums
    Last edited by deMonkey; 05-22-2012 at 02:31 PM.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    444

    Default

    make sure you edit the forum location line inside of the cmps_index.php file and set it to the correct location for your forums.

    Code:
    $forumpath = 'full_path_to_forums_folder';
    such as /home/user/public_html/forums

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. This is just plain silly
    By germinus in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 8
    Last Post: 05-09-2007, 06:44 PM
  2. Question about style images folder path
    By unforgotten in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 03-29-2007, 08:28 PM
  3. moved directory, lost my style
    By silkie in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 5
    Last Post: 04-19-2006, 03:57 PM
  4. Plain text...
    By OllieRocks in forum Troubleshooting, Problems, Questions
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2005, 03:22 PM
  5. Problem when cmps_index.php is in root folder
    By chris g in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 07-12-2005, 04:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •