Results 1 to 10 of 10

Thread: Problems 4.2.0 tab

  1. #1

    Default Problems 4.2.0 tab

    Ok. Please explain to me how I can get this to work.

    1. I disabled the tab in links settings. set to none.
    2. Made a new tab in VB Nav man. See middle pic.
    3. Tabs shows, but when I click it it still highlights the FORUM tab.
    4. IF i put index_links in Script field it works one time. When I click on Forum or Blog tab i get 404 error due to path error (as some other has explained). It goes to http://harleyforum.se/links/forum.php but should be http://harleyforum.se/forum.php

    PROBLEM:
    1. Clicked the Links tab [MC-Länkar] Arrow no. 1
    2. Forum tab is still highlighted, Arrow no. 2
    3. All settings for LINKS are missplaced, Add new link, Moderate etc Arrow no. 3
    4. Main and commom issue is the URL error 404. See no 4 above.



    SETTINGS IN VB TAB MAN.


    OR I get this, obviuosly because of both tabs being highlighted at the same time.
    Last edited by HarleyForum.se; 06-07-2012 at 11:00 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    You would need to add a new plugin to acomplish this.

    Product: vBadvanced Links Directory
    Hook Location: navigation_tab_complete
    Title: {whatever}
    Execution Order: 5
    Plugin PHP Code:
    PHP Code:
    if (VBA_SCRIPT == 'links_directory')
    {
    $tabid 38;

    Active: Yes
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  3. #3

    Default

    Thanx. ok. that made the trick BUT...

    1. click the links tab (1), and all submenus shows(2), finally



    Still the path is wrong on the "default VB tabs" as you can see here, down left if I hoover the mouse over ie. Forum. says /links/forum.php should be without links.
    So if i FIRST click links tab. and then back to forum, blog or whatever i get an error 404. Its like i clicked once on Linkstab and then the forum wants to stay in myforum.com/links/ directory. get it?


  4. #4

    Default

    What I tried now was that ad put the whole path in lets say Whats new? tab. Seems to work.... guess I have to to this in all VB default tabs...
    Just hoping it will not get the forum into any issues?




  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    Looks like we'll need to update things a bit so the navbar links in vB 4.2 can be automatically updated. Until then, you could edit your 'Forum' tab and chage the "Target URL" to point to "/forum.php{session.sessionurl_q}".
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  6. #6

    Default

    ok! Brian, thanx for the help! Will try that now and see. Now you know the "problem".

  7. #7

    Default

    I have the same problem with the newest Links Directory Version 4.2.6 on vBulletin 4.2.0
    As soon as i once click on the Links tab all the other navtab links change to forum.tld/links/page.php instead of forum.tld/page.php

    Shouldn't this be fixed in 4.2.6? I have now added the "/" in front and it works but i'm a bit confused.
    vBulletin 4.2.0

  8. #8
    Join Date
    May 2013
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    Looks like we'll need to update things a bit so the navbar links in vB 4.2 can be automatically updated. Until then, you could edit your 'Forum' tab and chage the "Target URL" to point to "/forum.php{session.sessionurl_q}".
    I have been struggling and searching for this answer. A little backslash made all the difference. Thanks Brian!

  9. #9
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15

    Default

    Thanks, I needed that

  10. #10
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15

    Default

    For those of you who maybe struggling to get the pages to not be listed as forum/links/blog etc. All you need to do is in your AdminCP go to vBA Links Directory>Modify Settings>vBAdvanced Global Options. Add the mods that are not playing nice and adding /links/ in front of the actual URL page causing 404 errors. All you need to do is at the bottom of the list in the first two top boxes copy and paste the main page for whatever mod is getting a 404 error. So if its the blog then you would just put in that box after hitting the return button at the bottom of the box "blog.php" without the "". That should redirect your other mods to have the correct URL.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Two problems
    By Chimpie in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2011, 01:15 PM
  2. 2 problems
    By Da GoTTi in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2008, 01:27 AM
  3. Log Out problems
    By attroll in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 8
    Last Post: 08-15-2006, 01:20 PM
  4. WOW Problems Please Help
    By BroKeN in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2006, 12:00 AM
  5. Many problems... Please help
    By Dayclone in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-2005, 02:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •