Results 1 to 4 of 4

Thread: Ive paid twice for installation now this

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Arkansas
    Posts
    6

    Default Ive paid twice for installation now this

    Paid two times this past week to have CMPS installed. After being hacked and recovered and the second install something has gone wrong. All the files are where they are supposed to be on the server but when I point my browser to mysite.com/admincp/vbacmps_install.php5 I get this


    ERROR 404 - PAGE NOT FOUND
    Oops! Looks like the page you're looking for was moved or never existed.
    Make sure you typed the correct URL or followed a valid link.
    Google


    We recommend you load this site using Firefox.

    This Site is hosted by URLJet

    Inside my admincp looks like this also::::::
    *[vba_cmps]* +
    *[default_settings]*
    *[edit_modules]*
    *[add_module]*
    *[edit_pages]*
    *[add_page]*
    *[download_upload_module]*
    *[quick_permissions_editor]*
    *[copy_module_layouts]*
    *[integration]*
    Diagnostics

    Attempting to click on any of them only brings up a white blank page.
    The product is not listed in my product manager either.


  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by justicechick View Post
    Inside my admincp looks like this also::::::
    *[vba_cmps]* +
    *[default_settings]*
    *[edit_modules]*
    *[add_module]*
    *[edit_pages]*
    *[add_page]*
    *[download_upload_module]*
    *[quick_permissions_editor]*
    *[copy_module_layouts]*
    *[integration]*
    I'm no expert but I'm pretty sure that this means that the product xml file hasn't been uploaded via the admin control panel

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Arkansas
    Posts
    6

    Default

    tks I guess whomever got my support ticket finally responded LOL...It magically works this morning!

  4. #4

    Default

    At least you're all sorted now..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Paid installation
    By itsbobtista in forum Pre-Installation Questions
    Replies: 3
    Last Post: 01-23-2009, 10:17 AM
  2. Brian, get yourself paid!
    By techmonkey in forum Site Feedback & Updates
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2007, 01:11 PM
  3. Change installation settings after installation?
    By Marko777 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 5
    Last Post: 10-03-2006, 03:53 PM
  4. I paid for installation...
    By senryo-kyoshiro in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2004, 08:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •