Results 1 to 2 of 2

Thread: Blank Page After Install

  1. #1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15

    Default Blank Page After Install

    I installed my copy of vBAdvanced Links a couple of days ago and it worked fine but I had a problem with another mod. In trying to fix the problem with the other mod I decided to uninstall VBA and then reinstall it because the other mod & VBA were having issues together and the other mod did not have an issue until I installed VBA links. Upon reinstalling it, it kinda hung up and I had to refresh the browser during the part where you check the images. After it finished installing, I clicked on the link that I have created in my navbar and I get a blank page with no php error @ http://ultimaterammstein.org/forum/links/index.php.

    I've tried the following:

    1. Uninstall VBA Links, then reinstall 2 times
    2. Checked all the URL settings to make sure I have the right ones several times
    3. Checked my database after uninstalling to make sure that all the VBA tables were removed.
    4. Installed VBA Links in to forum/links directory
    5. Cleared my browser cache, cookies etc. in my browser


    I'm using Firefox 27.0.1 on a Windows 7 Laptop, running vBulletin 4.2.2 on my web site & VBA Links 4.2.7.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15

    Default

    I actually fixed the blank page issue myself. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Page blank after install
    By larrydude in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 6
    Last Post: 02-17-2009, 10:24 AM
  2. Blank page on install
    By Peaches in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 01-18-2008, 03:07 PM
  3. Blank page after install
    By Queensoul in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 11-29-2005, 12:20 PM
  4. install problem getting a blank page
    By rammbs in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 7
    Last Post: 05-13-2005, 06:32 PM
  5. Blank Install PAGE
    By HollowMan in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 6
    Last Post: 05-12-2005, 02:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •