Results 1 to 5 of 5

Thread: Blank page and strange url

  1. #1

    Default Blank page and strange url

    After submitting a link you get this blank page and strange url, however the link is submitted fine if you go back into the forum/links, any ideas???
    Attached Images Attached Images

  2. #2

    Default

    I've noticed that the url to my directory has a trailing slash-

    http://www.midlandsheritage.co.uk/links/

    could this be the problem? the url in the admin panel does not however... I've included a screen grab of the settings in the title, url and paths section of the admin control panel...
    Attached Images Attached Images

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    I see the same problem trying to search your links directory, so it appears to be something to do with vBulletin's redirect functions. That can be a bit hard to troubleshoot with all of the different path settings in vBulletin these days, so would you mind submitting a support ticket via the Members' Area here so I can take a look and see what the issue is?
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Brian View Post
    I see the same problem trying to search your links directory, so it appears to be something to do with vBulletin's redirect functions. That can be a bit hard to troubleshoot with all of the different path settings in vBulletin these days, so would you mind submitting a support ticket via the Members' Area here so I can take a look and see what the issue is?
    Thanks and its done Brian

  5. #5

    Default

    My best guess is that its a .htaccess issue...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Members Categories - Additional Page Links go to Blank Page
    By sailfindragon in forum Bugs & Issues
    Replies: 6
    Last Post: 06-25-2009, 12:30 PM
  2. Strange bug - a particular posting title causes blank page
    By caliman in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 11-18-2008, 01:40 PM
  3. Strange Page Title Issue
    By Robert Carver in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2005, 11:32 AM
  4. My index page's strange widht problem
    By Oreamnos in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 7
    Last Post: 01-27-2005, 05:13 AM
  5. My cmps page went nuts with strange fonts
    By Raitsa in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 8
    Last Post: 07-05-2004, 03:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •