Results 1 to 2 of 2

Thread: Fatal Error When Installed With Photoplog

  1. #1
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    15

    Default Fatal Error When Installed With Photoplog

    I'm running VBA Links on my site and when I click on the tab for the Links mod I get this error after installing Photoplog.

    Code:
    Fatal error: require(): Failed opening required '/home/xxxx/public_html/forum/http://xxxx.com/forum/admincp/photoplog_plugins.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_bootstrap.php(430) : eval()'d code on line 47
    I have the correct path ways set I'm pretty sure of that.

    Help would be great. I really hate to have to dump Photoplog because its the only gallery that I've found that displays as I want it on my site.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default

    That's something you would need to ask for support from Photoplog for since that's their code that's trying to require a file from a path that's obviously wrong.
    Frequently Asked Questions
    CMPS Users Manual

    For vBadvanced software assistance, please use the support forums.
    Unsolicted PMs, IMs, and email will not be responded to.
    If you have a non-software related question or problem with your account, please submit a support ticket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sudden error: Fatal error: Class 'vBulletinHook' not found
    By tjmaxwell in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2012, 01:17 PM
  2. Just Installed, Fatal Error when submitting entry
    By TheNakedMan in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 01:51 PM
  3. Fatal Error - BB Code Error.
    By Lilmikeishere in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 03-07-2009, 10:00 PM
  4. Facing Error Fatal error ....Please help.
    By admans in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2005, 04:00 PM
  5. Parse error (adminfunctions_template) and a fatal error (vbacmps_install)
    By Kizzmet in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2004, 07:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •