Results 1 to 2 of 2

Thread: Multiple small problems

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    4

    Default Multiple small problems

    So far, i'm not really happy with the amount of problems of this software.

    Here's what need to be fixed

    - When deleting a link I have an error since it's pointing to the wrong place (http://www.mywebsite.ca/links//links...elinks.php?c=3)
    - No thumbnail width/height message before upload (how users are supposed to know that thumbnail size to upload)
    - thumbnail in link details is distorded (it's square instead of beeing a rectangle)
    - My Navbar is messed up ( see difference between http://www.vwquebec.ca/links/ and http://www.vwquebec.ca/forum/ )
    - Replies/Comments doesnt show up, it just doesnt work

    That's only after 30 min playing with it.

    Can anybody help me?

    Thank you

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by krustyx View Post
    So far, i'm not really happy with the amount of problems of this software.

    Here's what need to be fixed

    - When deleting a link I have an error since it's pointing to the wrong place (http://www.mywebsite.ca/links//links...elinks.php?c=3)
    - No thumbnail width/height message before upload (how users are supposed to know that thumbnail size to upload)
    - thumbnail in link details is distorded (it's square instead of beeing a rectangle)
    - My Navbar is messed up ( see difference between http://www.vwquebec.ca/links/ and http://www.vwquebec.ca/forum/ )
    - Replies/Comments doesnt show up, it just doesnt work

    That's only after 30 min playing with it.

    Can anybody help me?

    Thank you
    Love the support here. 40$ wasted

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Multiple portals on multiple domains
    By Xiepoo in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 02-12-2009, 08:25 AM
  2. Small problem with multiple poll modules.
    By neverstop in forum Bugs From 3.0 RC2
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2007, 11:15 AM
  3. Multiple Problems - Looking for a way out :P
    By 78rabbit in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2006, 03:44 PM
  4. Multiple install problems by a nubie
    By Sonic1954 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 18
    Last Post: 03-18-2006, 08:41 PM
  5. Multiple problems after upgrade
    By turtletracker in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 01-11-2006, 05:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •