Results 1 to 2 of 2

Thread: Changing to ssl

  1. #1

    Default Changing to ssl

    I am having many issues changing a client site to ssl on Vbadvanced side. Am I going to have to edit the files and reupload them or is there an easier way?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by RichBoy67 View Post
    I am having many issues changing a client site to ssl on Vbadvanced side. Am I going to have to edit the files and reupload them or is there an easier way?
    It did not work for me - the index page I had set up just came up empty - no content whatsoever - even though the settings were OK in the admin pannel - I have already changed all links in my database from http to https. - So what edits are you referring to, specifically?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Changing url
    By Mr Chris in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2010, 04:38 PM
  2. Title Changing
    By EricE15 in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 12-08-2009, 02:21 PM
  3. Changing 0 to New ?
    By Patrick Murphy in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 8
    Last Post: 04-16-2006, 03:29 PM
  4. Changing domain name
    By DarknessDivine in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-2005, 09:35 PM
  5. Changing nav bar
    By PolishPanda in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 6
    Last Post: 07-12-2004, 09:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •