Results 1 to 3 of 3

Thread: Extra / in Chrome

  1. #1

    Default Extra / in Chrome

    Only if I view my site in Chrome do I see an extra / - https://www.teambuick.com/links//
    Explorer and Firefox render it correctly - https://www.teambuick.com/links/

    If you move to certain other tabs after using the links link in Chrome it effects them by inserting "/links" in them.
    https://www.teambuick.com/links/activity.php
    https://www.teambuick.com/links/forum.php
    https://www.teambuick.com/links/dbtclassifieds.php

    I have searched for where the problem may have come from but can not find it. Any ideas?

    Maybe this is not totally correct I just did a check on the links posted above and the contamination moved back into Firefox and Explorer Although, they had been displaying correctly.

    Thanks
    Last edited by rcull; 06-14-2017 at 09:52 AM.

  2. #2

    Default

    It appears that if you go to the page the first time, or refresh while on the homepage, all looks good when you hover over the navigation tabs. Once you have clicked on the "Links" tab, if you hover over the other tabs you get the links/ inserted in the urls of all but the "Home" tab.

  3. #3

    Default

    I had my Links in a separate directory. I have moved them into the forums directory and it seems to have cleaned up the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Image Broken using Chrome
    By Apolinario in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2011, 04:40 PM
  2. vbLinks not working on Chrome
    By mickknutson in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2011, 01:16 PM
  3. Too much difference between Firefox & Chrome on vBA?
    By MonkY in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 0
    Last Post: 06-06-2011, 09:02 AM
  4. Google Chrome problems
    By Riccardo in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 2
    Last Post: 10-12-2009, 02:36 PM
  5. IE and Chrome problem
    By Knocks in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2009, 10:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •