Results 1 to 10 of 10

Thread: Images on News not showing up

  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    60

    Question Images on News not showing up

    The images in the News blocks will not display, but rather the link and link image are displayed instead. Can anyone tell me what I am doing wrong?

    Images are "enabled" by the way

    the-armory.net

    Also, I am logged in as an administrator, so it does not seem to be a permissons problem.

  2. #2
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default Re: Images on News not showing up

    make sure everyone including non registered visitors have the permissions to view attatchments. I am not logged in and when I click it it asks me to log in so it is a permissions thing.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    60

    Default Re: Images on News not showing up

    I enabled attachment download for unregistered users, so you can see it here:
    http://www.the-armory.net/vb3/showthread.php?t=6825

    But you cannot see it here:
    http://www.the-armory.net/vb3/cmps_index.php?

    NOTE: As you can see, they are both from the same thread

  4. #4
    tgimm.com Webmaster
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    239

    Default Re: Images on News not showing up

    try using the link of the image and insert image when posting a thread instead of using an attacthment.
    tgimm.com- A fun community that you can discuss anything you want.

  5. #5
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: Images on News not showing up

    Try looking in your forum/modules/news.php file for this:
    PHP Code:
    thumbnailLENGTH(thumbnail
    Replace with:
    PHP Code:
    IF(thumbnail_filesize 010) AS hasthumbnailthumbnailLENGTH(thumbnail
    The find:
    PHP Code:
    $news['thumbnail'
    Replace with this:
    PHP Code:
    $news['hasthumbnail'
    And that should take care of the problem.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    60

    Talking Re: Images on News not showing up

    Thanks Brian...

  7. #7
    Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    60

    Default Re: Images on News not showing up

    I just replaced the code Brian, but I get this error message:

    Parse error: parse error, unexpected $ in /var/www/html/vb3/modules/news.php on line 151
    I did it twice, so I know I cut and pasted correctly.

    Thanks for your help

  8. #8
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,434

    Default Re: Images on News not showing up

    The 2nd replacement shouldn't be on line 151. And as long as you modified the code correctly it would not give you that error...

  9. #9
    Member
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    60

    Default Re: Images on News not showing up

    Quote Originally Posted by Brian
    The 2nd replacement shouldn't be on line 151. And as long as you modified the code correctly it would not give you that error...
    It worked....

    Thanks Brian
    Attached Files Attached Files
    Last edited by gatorsfootball; 04-08-2005 at 05:38 PM.

  10. #10

    Default Re: Images on News not showing up

    Quote Originally Posted by mholtum
    make sure everyone including non registered visitors have the permissions to view attatchments. I am not logged in and when I click it it asks me to log in so it is a permissions thing.
    How would one go about allowing non-registered users to view images?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Some Images Not Showing Up
    By duhh in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 5
    Last Post: 02-16-2005, 06:58 PM
  2. Images/icons not showing up
    By Realist in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2005, 10:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •