Results 1 to 2 of 2

Thread: cmps_index problem

  1. #1
    The Edge Of Reason
    Join Date
    May 2005
    Posts
    1

    Default cmps_index problem

    Hi,

    i have just installed the portal and iam getting this error

    Parse error: parse error, unexpected '/' in /home/theedge/public_html/cmps_index.php on line 32
    The code in the file reads

    PHP Code:
    <?php
    // ++=========================================================================++
    // || vBadvanced CMPS v1.0.1
    // || © 2003-2004 vBadvanced.com & PlurPlanet, LLC - All Rights Reserved
    // || This file may not be redistributed in whole or significant part.
    // || http://vbadvanced.com
    // || vb.org distro
    // || 
    // ++ ========================================================================++

    error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);
    define('NO_REGISTER_GLOBALS'1);
    define('THIS_SCRIPT''adv_index');
    define('VBA_PORTAL'true);

    // ============================================
    // Enter the full path to your forum here
    // Example: /home/vbadvanced/public_html/forum
    // ============================================

    chdir('/home/theedge/public_html);

    // ============================================
    // No Further Editing Necessary!
    // ============================================

    $phrasegroups = array();
    $globaltemplates = array();
    $actiontemplates = array();
    $specialtemplates = array();

    require_once('
    ./global.php');

    print_portal_output($home);

    ?>
    You suggestions are welcome
    Richard

  2. #2
    Senior Member ConqSoft's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    1,614

    Default Re: cmps_index problem

    You're missing your closing ' on your chdir line.
    My Blog
    GPS Discussion Forum

    *** Please do not contact me privately for help. Thanks. ***

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem On cmps_index.php
    By ShivaN in forum Chit Chat
    Replies: 1
    Last Post: 11-23-2004, 05:18 PM
  2. Problem in cmps_index.php
    By lazorde in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 11-19-2004, 02:05 PM
  3. cmps_index.php problem
    By traderx in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 7
    Last Post: 11-02-2004, 11:38 AM
  4. image problem with cmps_index as main page
    By Grimmy in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2004, 03:37 AM
  5. cmps_index.php forum path problem
    By TrickyD in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 7
    Last Post: 06-02-2004, 06:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •