Results 1 to 3 of 3

Thread: Navigation Module issue

  1. #1

    Default Navigation Module issue

    Hi!

    When entering a page in the Navigation Module at "Additional Pages", it does show up as a link in all pages i create from there on.

    But when i edit the new page and delete the link, there´s no way to add another link or at least, it won´t show up in the Navigation Module.

    There seems to be no other way than remaking each of the new pages?!?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: Navigation Module issue

    Admin CP => vBa CMPS => Edit Modules => Site Navigation

    Make sure you are adding your links there and not on a specific page. If you have already modified a specific page(s) and changed the links in the module there then you will need to edit those pages again and set that option to use the default again.

  3. #3

    Default Re: Navigation Module issue

    That made it. Thanks for this great mod!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Looking For a Navigation Module ?
    By Deviant++ in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 62
    Last Post: 04-08-2006, 06:37 AM
  2. Navigation module - help needed please.
    By AndyA in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 6
    Last Post: 06-11-2005, 06:03 AM
  3. Navigation Module
    By Lizard King in forum Troubleshooting & Problems
    Replies: 7
    Last Post: 06-05-2005, 09:39 AM
  4. the navigation menu module used on this site
    By AshAbed in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 8
    Last Post: 09-17-2004, 12:09 AM
  5. Dynamic navigation module?
    By hpwilhelm in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2004, 09:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •