Results 1 to 3 of 3

Thread: news module - not following "Module Shell Template Options"

  1. #1

    Exclamation news module - not following "Module Shell Template Options"

    news module - not following "Module Shell Template Options"

    I've set te option:

    Use Module Shell Template
    This option will dispaly the output of this Module within your 'adv_portal_module_shell' template.

    to NO and it stills display the shell template

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: news module - not following "Module Shell Template Options"

    If you'll look in your modules/news.php file for this code:
    PHP Code:
    eval('$home[$newsmod[\'modid\']][\'content\'] = "' fetch_template('adv_portal_module_shell') . '";'); 
    And replace it with this:
    PHP Code:
                if ($newsmod['useshell'])
                {
                    eval(
    '$home[$newsmod[\'modid\']][\'content\'] = "' fetch_template('adv_portal_module_shell') . '";');
                }
                else
                {
                    
    $home["$newsmod['modid']"]['content'] = $modulehtml;
                } 
    Then that should take care of the problem.

  3. #3

    Default Re: news module - not following "Module Shell Template Options"

    I can confirm this happens when you have "Separate news posts?" set to NO

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Module: Display n "Hotlinks" from the Links Directory
    By Natch in forum Add-On Modules & Modifications
    Replies: 54
    Last Post: 08-11-2005, 07:02 AM
  2. 2nd Latest Topics Module by "Creation" listed
    By MortysTW in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2005, 05:04 AM
  3. "My Yahoo" type of options...FEASABLE?
    By shortbus in forum Feedback & Suggestions
    Replies: 5
    Last Post: 12-14-2004, 01:42 PM
  4. Problem with "Latest Topics from specific forum" module
    By Bergman in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2004, 04:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •