Results 1 to 2 of 2

Thread: How do I create a standard size module

  1. #1

    Default How do I create a standard size module

    I've posted re an rss module but maybe what I need is just a standard empty module to which I can add code. How do I do that please ?

  2. #2
    Administrator Brian's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,467

    Default Re: How do I create a standard size module

    Admin CP => vBa CMPS => Add Module

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Today's Birthday Module - Font Size
    By MotoUp in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2005, 01:09 PM
  2. How Do I Increase or Decrease Module Size
    By LEAD_WEIGHT in forum "How Do I..." Questions
    Replies: 5
    Last Post: 06-04-2005, 11:37 PM
  3. how do you create a module???
    By cDizzle in forum Chit Chat
    Replies: 1
    Last Post: 05-08-2005, 06:34 PM
  4. Module Size
    By dsboyce8624 in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 05-06-2005, 04:25 PM
  5. How do I make a standard links Module ?
    By Alderwazeh in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 17
    Last Post: 03-20-2005, 11:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •