Results 1 to 8 of 8

Thread: Getting an error

  1. #1

    Default Getting an error

    This is what I get when accessing my forums:

    Warning: main(): Unable to access ./modules/stats.php in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 230

    Warning: main(./modules/stats.php): failed to open stream: No such file or directory in /includes/vba_cmps_include_bottom.php on line 230

    I ran the script and have the vBa CMPS in my ACP. I still have a feeling I am doing this wrong:

    In your cmps_index.php file:

    Now open your cmps_index.php file in this folder and find:
    chdir('./forum');

    I changed the cmps_index.php to my index.php.

    Do any of the admins have time to look at my directories and make sure my path is right? I am bobobag on Yahoo IM.

    Mike

  2. #2

    Default Re: Getting an error

    Ok, I got this working, but it looks odd. Any suggestions?

    http://forums.usfkclassifieds.com/

    Am I missing a module for the center? Did the forums go missing because I replaced the original index.php with this CMPS? I still have the old index.php, how do I get the forums to show back up?

    Mike
    Last edited by michaelsilvia; 07-23-2005 at 03:54 AM.

  3. #3
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default Re: Getting an error

    Yea, add the threads to display as your news and it will equal itself out

  4. #4

    Default Re: Getting an error

    ????

  5. #5
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default Re: Getting an error

    Admincp / vba CMPS / Default Settings / News Options / News Forum ID

  6. #6

    Default Re: Getting an error

    Got this fixed!

    Mike

  7. #7
    I ******* single moms. mholtum's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Tempe, Arizona
    Posts
    1,938

    Default Re: Getting an error

    You are getting this above your header:
    Code:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /global.php on line 683

  8. #8

    Default Re: Getting an error

    Yes, it was being worked on at the time, but it is good now.

    Mike

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Parse error (adminfunctions_template) and a fatal error (vbacmps_install)
    By Kizzmet in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 09-30-2004, 06:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •