Results 1 to 3 of 3

Thread: News attachment thumbnail problem

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    PA
    Posts
    76

    Default News attachment thumbnail problem

    Everything looks great Though I just have this one strange problem... the thumbnail is not showing up on the main page, its pointing to http://www.shakahr.com/attachment.php? when it should be http://www.shakahr.com/forums/attachment.php?

    All the urls are right... graphics for everything else shows fine... just this one is making me nuts, any ideas?

    Oh, and the tempates are not modded (yet).
    Regards,

    Drakah Sha`Kahr
    www.shakahr.com

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    34,466

    Default Re: News attachment thumbnail problem

    If you'll look in your modules/news.php file for this code:
    PHP Code:
    $templatecache['postbit_attachmentthumbnail'] = str_replace('"attachment.php''"' $vbulletin->options['bburl'] . '/attachment.php'$templatecache['postbit_attachmentthumbnail']); 
    And replace it with this:
    PHP Code:
    $vbulletin->templatecache['postbit_attachmentthumbnail'] = str_replace('"attachment.php''"' $vbulletin->options['bburl'] . '/attachment.php'$vbulletin->templatecache['postbit_attachmentthumbnail']); 
    Then that should take care of the problem.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    PA
    Posts
    76

    Default Re: News attachment thumbnail problem

    YAY! Thanks Brian
    Regards,

    Drakah Sha`Kahr
    www.shakahr.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. News Attachments: Only 1 thumbnail
    By Frankenberrie in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2006, 09:36 PM
  2. Attachment in homepage
    By Lionel in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2005, 03:48 PM
  3. News Attachment, work with file system method for thumbs?
    By tfw2005 in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2004, 05:10 PM
  4. Attachment
    By Merjawy in forum Troubleshooting / "How do I..." Questions
    Replies: 12
    Last Post: 07-12-2004, 06:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •